OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nieuws

=Voor een mooi bedrijf in Zwolle gaan Marilyn en haar man zuilen beschilderen. Hoe en wat? Dat volgt nog.

argaiv1286

=Marilyn is door het Zwolse magazine Bijzonder Zwolle gevraagd om een interview af te staan. Dit werd een prachtig diepgaand gesprek waarin Marilyn haar weg naar haar kunst verteld.

=Voor 3 en 5 juli is Marilyn gevraagd om met haar kunst naar Noordwijk te komen. Op deze 2 dagen start de verkoop van de riante bouwkavels. Geinteresseerden kunnen zich inschrijven en rondkijken. http://www.landgoed-sanctamaria.nl/

 

=22 juni zet Marilyn zich in voor Stichting Heartbeat. Tijdens de opening van de Heartvilla zal Marilyn met de aanwezige kinderen vogelhuisjes en harten gaan beschilderen. De prachtige kunstharten en huisjes zullen de villa nog meer sfeer gaan geven. Bekijk de site van deze fantastische stichting. http://www.stichtingheartbeat.nl/

=Deelname Kunstroute Overijssel 29 & 30 maart 2014

=Marilyn is voorgedragen door het publiek tot beste kunstenaar van 2014 en ook voor 2015. Een ongelofelijke eer!

=Marilyn doet mee aan kunst op klompen. De beschilderde klompen zullen te zien zijn op Schiphol.

=Weer wat leuks, Marilyn ontwerpt een geboortekaartje. Foto's volgen naar de geboorte van dit wondertje.

=Hartsikke leuk! Voor de zeehondencreche in Pieterburen staat Marilyn zaterdag 7 september een betonnen zeehond live te beschilderen. Dus "komt dat zien"

=De maanden september, oktober en november is mijn werk te bezichtigen samen met dat van 12 andere kunstenaars. Prachtige werken in een galerie van 1150m2http://www.facebook.com/AtelierExpositeruimteKunstenaarAnitaAmmerlaan.

=Na 3 geweldige exposities in de Hilton Hotels in Stockholm, London en Copenhagen zijn er geweldige reacties en opdrachten uit voort gevloeid.

=Van 8 maart t/m 27 april zijn mijn werk te zien zijn tijdens een expositie genaamd "Kracht uit gebrokenheid" in het gemeentehuis van Elburg. Al het werk dat hier hangt heeft een verbintenis met geweld. Zeker de moeite waard om even een bezoekje te brengen. Voor overige gegevens kunt u de website bezoeken. http://www.vvvelburg.nl/zien_en_doen/tentoonstellingen/expositie_kracht_uit_gebrokenheid.html#photos

=Vanaf 6 maart zal ik de Univé in Elburg wat opvrolijken met mijn kunst. Loopt u gerust eens binnen voor een kijkje.

=NIEUWS NIEUWS NIEUWS --> Razend enthousiast ben ik!! Er zal binnen afzienbare tijd een geweldig product gelanceerd gaan worden. Hoe, wat, waar en wanneer zal ik hier bekend maken. Tevens zal ik het ook vermelden op mijn kunstpagina op Facebook http://www.facebook.com/#!/pages/Marilyn-van-Raaij-Moderne-kunst/179801248743795 en op Twitter http://twitter.com/#!/MarilynvanRaaij. Mocht u liever een mail ontvangen van mij dan verzoek ik u om u even via de contact pagina aan te melden voor de nieuwsbrief.

5 & 6 November is er een groot kunstevenement in de TThal in Assen. Bijna 200 kunstenaars zullen u laten genieten van hun werk. Dit kan onder het genot van een hapje, drankje met live optreden op de achtergrond. Voor verdere informatie adviseer ik u om even de website van Art Eventt te gaan bekijken. http://www.arteventt.nl/index.php?id=1

Voor een bloemist uit Deventer, Duivenvoorde Bloemen, ben ik bezig met 2 doeken op aanvraag te maken.
Deze bloemist is zijn zaak aan het verbouwen. Op 1 maart is hier de opening van. Dan zullen mijn 2 doeken, aangepast op de kleuren van de inrichting de muren gaan verfraaien!
Foto’s volgen nog
http://www.duivenvoordebloemen.nl/
Voor een prachtig eetcafe, gelegen aan het water met uitzicht over een haven, genaamd Rozen op de Brink te Kerkdriel, ga ik meerdere doeken maken, passend bij hun bedrijf.

=Op 22 en 23 Juli is er in Deventer een kunstmarkt. Deze is voor iedereen gratis te bezoeken. Hier is Marilyn ook aanwezig met haar schilderijen, objecten en beelden. http://deventerkunstmarkt.com/ Zij zou het erg gezellig vinden als jullie langs komen.

Zaterdag 7 mei ben ik aanwezig in Elburg.

Door de winkels in Elburg is er een kunstroute en meerdere kunstenaars gaan live schilderen voor het goede doel Well Being Foudation.

Deze bloemist is zijn zaak aan het verbouwen. Op 1 maart is hier de opening van. Dan zullen mijn 2 doeken, aangepast op de kleuren van de inrichting de muren gaan verfraaien, foto's zullen nog volgen. Website bloemist

Voor een prachtig eetcafe, gelegen aan het water met uitzicht over een haven, genaamd Rozen op de Brink te Kerkdriel, ga ik meerdere doeken maken, passend bij hun bedrijf.


In de maanden Mei en Juni zal er een expositie plaats vinden in het politiebureau te Zwolle.


Er staan 2 pagina's over Marilyn van Raaij in het 2 Impress Magazine. Pagina 8 en 9. link naar Magazine